AutoProfil ti pomaže da pronađeš pravi servis za svaki posao. uporediš ponude i uštediš. proveriš kako drugi vozači ocenjuju servis. vodiš elektronsku servisnu knjižicu. oceniš posetu servisu.

AutoProfil je platforma za povezivanje vozača sa auto servisima.
Vozači na lak način dobijaju ponude lokalnih auto servisa koji su stručni za trenutno potreban posao.
Pre prihvatanja ponude pogledaj profil auto servisa i ocene drugih vozača.
Imaš dodatno pitanje u vezi sa ponudom? Pozovi servis ili pošalji poruku putem AutoProfila.
Oceni obavljeni posao i pomozi drugim vozačima.

Kako da počnem?

1. Kreiraj posao

Registruj se i unesi podatke vozila. Kreiraj posao, tj. opiši šta je potrebno uraditi.

Kako da se registrujem?
U gornjem desnom uglu klikni na opciju "Kreiraj nalog". Treba da uneseš samo par osnovnih kontakt podataka kao što su ime, mesto, email adresa i telefon.

Šta radim posle registracije?
Unesi podatke tj. kreiraj profil svog vozila. Možeš uneti i više vozila koje održavaš. Kada ti trebaju ponude, izaberi vozilo i opiši šta treba uraditi na njemu.

Kako da kreiram posao?
Izaberi vozilo i vrstu posla koju je potrebno uraditi. Pripremili smo spisak ponuđenih poslova kako bismo ti olakšali izbor. Svakako upiši i svoj opis problema na vozilu, što su informacije potpunije, servisi će moći da daju precizniju ponudu.

Koliko košta registracija na AutoProfil?
Registracija i sve usluge AutoProfila su potpuno besplatne za vozače.

2. Primi ponude

Kreirani posao šaljemo registrovanim lokalnim servisima, a tebi ostaje da sačekaš njihove ponude, obavestićemo te kada počnu da pristižu.

Kad i kako dobijam ponude?
Ponude auto servisa će stizati u narednih 48 sati. Naravno ti možeš i pre toga da izabereš neku od pristiglih ponuda na AutoProfilu i zakažeš servis. Slaćemo ti email obaveštenja kada budu stizale nove ponude.

Da li će me servisi zvati na telefon i tako mi davati ponude?
Apsolutno ne. Servis neće ni videti tvoj telefon dok ne prihvatiš njihovu ponudu. Posle prihvatanja ponude možete zakazati termin servisa putem AutoProfila ili telefonski.

Da li mogu da otkažem posao?
Možeš otkazati posao u bilo kom trenutku. Posao će tada biti uklonjen sa sajta što znači da ti više neće stizati ponude za isti.

3. Izaberi najbolju ponudu

Primio si ponude registrovanih auto servisa, vreme je da ih uporediš i izabereš najbolju ponudu.

Imam dodatna pitanja u vezi sa ponudom, kako da ih postavim?
Sva pitanja možeš postaviti kroz AutoProfil slanjem poruke servisu, koji će ti na isti način odgovoriti. Poslaćemo ti odgovor servisa i putem email-a da ne bi stalno morao da proveravaš na AutoProfilu. Naravno, možeš i pozvati auto servis ako ti se žuri.

Kako da saznam nešto više o servisu pre prihvatanja ponude?
Svaki servis koji ti šalje ponudu ima svoju stranicu (profil) na AutoProfilu. Poseti profil i saznaj sve što te zanima, npr. lokaciju i radno vreme, načine plaćanja, pogledaj slike servisa kao i utiske-ocene drugih vozača.

Kako da prihvatim ponudu?
Jednostavno klikni na dugme "Prihvatam ponudu". Izabrani auto servis će automatski biti obavešten o prihvatanju ponude i tvoj telefon će mu tada postati vidljiv. Za ostale servise će tvoj posao biti uklonjen sa sajta i neće više stizati ponude.

Šta radim posle prihvatanja ponude?
Ostaje ti samo da se direktno sa servisom dogovoriš o terminu zakazivanja. To možeš uraditi kroz poruke na AutoProfilu ili putem telefona-u tom slučaju pozovi se na KOD ponude.

4. Oceni urađeni posao

Podeli sa drugima utiske o auto servisu, tvoj iskreni komentar će puno značiti drugim vozačima prilikom izbora auto servisa.

Kako da ocenim servis?
Možeš da oceniš servis samo za posao za koji si prihvatio ponudu. Na prihvaćenoj ponudi samo klikni "Oceni". Pored ocene možeš upisati i komentar.

Gde se vidi moja ocena?
Tvoja ocena i komentar postaju odmah vidljivi na profilnoj stranici auto servisa, kako bi odmah bili od koristi drugim vozačima, kao što će koristiti i tebi. AutoProfil ne preporučuje vozačima nijedan servis, jedine preporuke su one koje sami vozači kreiraju.

Da li mogu da preporučim auto servis?
Naravno, ako znaš auto servis kojim si zadovoljan, klikni ovde da ih preporučiš AutoProfilu i probaćemo da ih uvrstimo u ponudu u tvom mestu.